Ipp Header Companyname Insert
Telefoon: 06-22710048
Email: info@ippsy.nl
Wij spreken Nederlands
Wir sprechen Deutsch
We speak English
NIEUWS
Couple Power logo

Verhoog je LQ

Verhoog je liefdes quotient, de intelligentie van de liefde, op het werk, met klanten en ook in je relatie thuis. 

Het boek is in de boekhandel verkrijgbaar. 


Tegenslagen in relaties doen pijn - doe er iets aan!

Ga naar www.couplepower.nl en download het gratis e-bookje van Ingeborg Weser: 'Tegenslagen in relaties doen pijn - doe er iets aan'! 


Wachttijd, Vakantie & Telefonisch Overleg

 

Wachttijden individuele therapie: (per 12-8-2022)

Vanaf 1-1-2022 worden mijn werkzaamheden niet meer bekostigd door zorgverzekeringen. Ik ben voor consulten en psychologische begeleiding beschikbaar voor mensen, die zelf betalen. Er is op dit moment een wachtlijst. Ik ben vanaf 1-10-22 weer beschikbaar. 

Partnerrelatietherapie: (per 12-8-22) 

In verband met een wachtlijst kunt u  zich bij mij melden vanaf 1-10-2022.

Telefonisch Overleg

Voor telefonisch overleg kunt u mij bellen: 06-22710048. Of u spreekt een bericht in op mijn voicemail. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug. 

Wijziging praktijk adres: 

Per 1-1-2022 is het adres van mijn praktijk gewijzigd. 

Nieuwe adresgegevens: 

Ingeborg Weser

Kerkberg 30 

6573 DN Beek-Berg en Dal

info@ippsy.nl

06-22710048

Een vernieuwde website volgt spoedig! 


Privacy Statement (AVG)

Ons Privacy Statement vind U hiergesprek

Naar de psycholoog?

Iedereen heeft in de loop van zijn leven weleens met emotionele vraagstukken of psychische klachten te maken. Het leven gaat immers niet altijd over rozen en soms zijn de mogelijkheden om problemen zelf of met behulp van mensen om je heen op te lossen beperkt. Soms kan een psycholoog, juist omdat hij of zij buiten uw dagelijks leven staat, een belangrijk klankbord voor u zijn, om uzelf, uw leefsituatie of uw gevoelens en gedachten vanuit een ander perspectief te zien. Het is vaak een beter idee niet te lang met uw emotionele vraagstukken rond te lopen, maar er doelbewust aan te werken. In veel gevallen hebben een aantal gesprekken al effect en heeft u nieuwe handvaten gevonden om op eigen kracht verder te gaan.

Met welke klachten kunt u bij mij terecht?

Mijn werkwijze

Voor veel mensen is het niet vanzelfsprekend om hulp te vragen en problemen met anderen te delen. Daarom is van belang dat er spoedig een vertrouwensrelatie tussen psycholoog en cliënt ontstaat. Een begripvolle houding en echte menselijke belangstelling voor de unieke persoonlijkheid en de unieke levensomstandigheden van de cliënt zijn voor mij vanzelfsprekend. Psychologische gesprekken vragen volgens mij om een empathische aanpak met ‘hart en ziel’. Naast de nodige vakkundigheid en psychologische gespreksvaardigheden beschik ik als lichaamsgerichte psychotherapeut ook over diepgaande kennis over hoe de psychische gesteldheid van de persoon zich in het lijf en lichamelijke ongemakken kan vertalen. 

U kunt bij mij ook terecht voor partnerrelatiegesprekken en een relatieweekend.

Hoe gaat een psychologische behandeling in zijn werk?

Het eerste gesprek staat in het teken van kennismaking. U hebt alle tijd uw probleem aan mij voor te leggen. Samen zoeken we naar wat de kern ervan is. Dan wordt een behandelplan opgesteld om uw probleem zo efficiënt mogelijk aan te pakken. In de komende sessies werken wij aan deze doelstelling. U verkent uw gevoelens en gedragingen en ontdekt hoe u er beter mee om kunt gaan. Vaak begrijpt u ook beter wat de achtergronden van uw problemen zijn. Zo kunt u leren voorkomen dat uw klachten aanhouden of terugkomen.

Vergoeding van de behandeling

De gesprekken worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Dat geldt ook voor partnerrelatiegesprekken.